K&H diákkupa 2014

A K&H Bank országos online bankszimulációs versenyére, amely 2014-ben már hatodik alkalommal kerül megrendezésre, azokat a hallgatókat várjuk, akik érdeklődnek a bankszakma iránt és szeretnék az iskolában már megszerzett tudásukat kipróbálni egy GYAKORLATI VERSENYBEN.

Kh diakkupa 2014 plakatA verseny során a résztvevő 3 fős csapatok BANKI FELSŐVEZETŐK SZEREPÉBEN IRÁNYÍTJÁK SAJÁT VIRTUÁLIS BANKJUKAT, HOZNAK MEG ÉVES STRATÉGIAI DÖNTÉSEKET (például az árazás, termékbevezetés, kötvénykibocsátás, outsourcing, osztalék tekintetében).

A versengő bankok működését üzleti szimulációs szoftver modellezi, és a csapatok által irányított virtuális bank részvényárfolyamának maximalizálására kell törekedni.

A verseny KIVÁLÓ LEHETŐSÉGET NYÚJT A FIATALOK SZÁMÁRA KARRIERJÜK SZEMPONTJÁBÓL IS, hiszen az igazán sikeres szerepléssel a résztvevők akár a K&H munkavállalóivá is válhatnak.

Emellett a verseny díjazása is kiemelkedő:

  • FŐDÍJ: BRÜSSZELI UTAZÁS, LÁTOGATÁS A KBC CSOPORT KÖZPONTJÁBA
  • II. HELY: CSAPATTAGONKÉNT 1-1 TABLET
  • III. HELY: ELEKTRONIKUS VÁSÁRLÁSI UTALVÁNY
  • IV-X. HELY: FELDOBOX ÉLMÉNYDOBOZ

Minden bizonnyal az Ön környezetében is vannak olyan hallgatók, akiket érdekelhet ez a felhívás a versenyre. Kérjük, tájékoztassa és buzdítsa a hallgatókat a jelentkezésre!

Regisztrációs határidő: 2014. október 20.

További infók itt: www.khdiakkupa.hu