Torna opciók

Tisztelt Hallgató!

 

Bizonyára értesültetek már arról, hogy a második félévtől átszervezzük a Torna tantárgy oktatását a Közgazdaságtudományi Karon.

Az átszervezés lényege, hogy tematikus tornaórákat kínáljunk számotokra és vonzóvá tegyük ezen kikapcsolódási, mozgási illetve sportolási lehetőségeket.

Terveink szerint egy három hónapra (március-április-május) és 14 belépésre/alkalomra szóló bérletet készítünk nektek és ez alapján kell majd sportolni járnotok a második félévben, egy általunk kijelölt és felszerelt sportterembe. 

Természetesen aki egészségügyi okok miatt fel volt/van mentve a sportolási tevékenységek alól, annak továbbra sem kell járnia, de ő is töltse ki az űrlapot a megfelelő résznél!

Újdonságnak számít, hogy aki heti rendszerességgel sportol (és erről igazolást vagy legalább két hónapra szóló bérletet fel tud mutatni) annak elismerjük ezen tevékenységét és nem kell külön tornaórára járnia, de ő is töltse ki a kérdőívet a megfelelő helyen!

Kérünk benneteket, hogy az alábbi űrlap kitöltésével jelezzétek számunkra azt, hogy milyen sportolási lehetőséget szeretnétek választani a felkínált lehetőségek közül:

http://goo.gl/forms/uF8sZI1rYx

Bővebb tájékoztatást ad Pajzos Csaba dékán úr személyesen holnap azaz február 5-én csütörtökön 9 órától az E15 teremben és pénteken azaz február 6-án pénteken 9 órától az E15 teremben illetve a pajzos@gmail.com emailcímen.

Megkérünk mindenkit, hogy legkésőbb FEBRUÁR 6 azaz PÉNTEK estig töltse ki a kérdőívet!

Mens sana in corpore sano!

forrás: ktk.partium.ro